Nyproduktion

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd ny bostad. där vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten. Parallellt med arkitektens arbete upprättar vi också en byggkalkyl där ni ser vad de olika alternativen kostar. Det gör det lättare för er att ta beslut och prioritera rätt.

Ställ en fråga

Tillbyggnad

När vi adderar fler m2 till en redan befintlig bostad är vi måna om att få till ett fortsatt bra flöde i den nya utökade planlösningen, dvs allt måste hänga ihop. Dessutom måste vi byggmässigt se hur vi på ett bra sätt löser öppningar och anslutningar med nya avväxlingar etc. Detta då vi måste fortsatt ha ett stabilt hus med minimala risker för fuktgenomträngning genom nya takanslutningar.

Intresserad ?

Taklyft

Vid taklyft samarbetar vi ofta med Åtvidabergs Hus, som kan förproducera stora delar av den nya stommen och avväxlingarna i sin fabrik. Det gör att montaget av stommen för den nya våningen bara tar en till två veckor, innan det är väderskyddat. Därefter hjälper vi gärna till med att färdigställa insidan av den nya bostaden.

Hur högt ?

Ny planlösning

Att skapa en ny planlösning kan innebära en stor förändring. Allt från att ni kan få till fler eller färre rum, till en allmänt luftigare känsla. Samtidigt innebär det också att större delen av bostaden berörs, så det finns möjlighet att förändra hela stilen på bostaden på samma gång.

Vad kan man göra ?

Fuktskador

Vi råkar ständigt på riskkonstruktioner för fukt, eller direkta fuktskador, som behöver byggas bort. I mer allvarliga fall involverar vi en utredningskonsult som får ge rekommendationer på vilka åtgärder som behövs.

Kontakta oss

Stambyte

Alla avloppsrör måste bytas ut någon gång, och det innebär en stor påverkan på de boende i fastigheten. Att dessutom renovera alla badrum och kök samtidigt gör om större delen av trapphus och bostäder till en stor byggarbetsplats.

Vi hjälper er

Nyproduktion

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd ny bostad, där vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten.

Taklyft

Att bygga på en våning på en redan befintlig villa, innebär att vi också måste förstärka befintliga väggar och tak.

Tillbyggnad

När vi adderar fler m2 till en redan befintlig bostad är vi måna om att få till ett fortsatt bra flöde i den nya utökade planlösningen.

Stambyte

Alla avloppsrör måste bytas ut någon gång, och det innebär en stor påverkan på de boende i fastigheten.

Ny Planlösning

Vi skapar tillsammans en byggkalkyl där ni ser de olika arbetsmomenten. Det gör det lättare för er att ta beslut och prioritera rätt.

Fuktskador

Vi erbjuder budgetpriser med öppen redovisning så ni kan känna er trygga med vad arbetet kommer att kosta utan dolda kostnader.

Kontakta oss

11 + 8 =