Nyproduktion

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd ny bostad. där vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten. Parallellt med arkitektens arbete upprättar vi också en byggkalkyl där ni ser vad de olika alternativen kostar. Det gör det lättare för er att ta beslut och prioritera rätt.

Ställ en fråga

Arkitekt

Vid nyproduktion är det viktigt att hitta en arkitekt som ni ”klickar” med. Med en bra personkemi kommer arkitekten att rita det drömhus ni vill ha, med alla de funktioner som ni behöver.

f

Parametrar

Det är många parametrar att ta hänsyn till när man bygger nytt, förutom planlösningen internt. Allt från var söder-läget är, naturliga umgängesplatser samt insyn från andra fastigheter och gatan m.m.

Färdigställande

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd bostad,  vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten. Parallellt med arkitektens arbete upprättar vi också en byggkalkyl där ni ser vad de olika alternativen kostar.

Nyproduktion

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd ny bostad, där vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten.

Taklyft

Att bygga på en våning på en redan befintlig villa, innebär att vi också måste förstärka befintliga väggar och tak.

Tillbyggnad

När vi adderar fler m2 till en redan befintlig bostad är vi måna om att få till ett fortsatt bra flöde i den nya utökade planlösningen.

Stambyte

Alla avloppsrör måste bytas ut någon gång, och det innebär en stor påverkan på de boende i fastigheten.

l

Ny Planlösning

Vi skapar tillsammans en byggkalkyl där ni ser de olika arbetsmomenten. Det gör det lättare för er att ta beslut och prioritera rätt.

Fuktskador

Vi erbjuder budgetpriser med öppen redovisning så ni kan känna er trygga med vad arbetet kommer att kosta utan dolda kostnader.