Det är viktigt att välja en totalentreprenör som tar ett helhetsansvar.

NÅGRA AV FÖRDELARNA MED OSS

Enkelt

Vi föreslår lösningar som ligger i linje med era behov och önskemål. Det gör att ni sparar massvis med tid och enklare kan fatta rätt beslut.

Roligt

Vi är måna om att det ska vara roligt att anlita oss. Vi gör alltid vårt bästa att varje dag möta och försöka överträffa era förväntningar med ett proaktivt arbetssätt.

Tryggt

Hos oss får ni alltid EN kontaktperson som hanterar hela projektet. Vi tar fullt ansvar från ritbordet hela vägen fram tills att ni flyttar in i er nya bostad.

REFERENSER

Vi är måna om att få nöjda kunder. Läs mer om vad våra tidigare kunder uppskattat i våra projekt.

]

LIVE UPDATE

Vi tar bilder kontinuerligt under byggprocessen och ni får en unik länk till bildflödet som ni kan följa.

BUDGET

Genom våra offerter och avtal med tydligt angiven omfattning minimerar vi missförstånd under byggtiden. Som kund är det viktigt att ni är medvetna om att förändringar i projektet efter kontraktsskrivning påverkar omfattning, pris och tidsplan.

Nyproduktion

Vi hjälper er gärna från ritbord till färdigbyggd ny bostad, där vi börjar med att lämna ett fast pris på arkitekttjänsten.

Taklyft

Att bygga på en våning på en redan befintlig villa, innebär att vi också måste förstärka befintliga väggar och tak.

Tillbyggnad

När vi adderar fler m2 till en redan befintlig bostad är vi måna om att få till ett fortsatt bra flöde i den nya utökade planlösningen.

Stambyte

Alla avloppsrör måste bytas ut någon gång, och det innebär en stor påverkan på de boende i fastigheten.
l

Ny Planlösning

Vi skapar tillsammans en byggkalkyl där ni ser de olika arbetsmomenten. Det gör det lättare för er att ta beslut och prioritera rätt.

Fuktskador

Vi erbjuder budgetpriser med öppen redovisning så ni kan känna er trygga med vad arbetet kommer att kosta utan dolda kostnader.

Gör en prisförfrågan

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster så kan du trycka här.

Ställ frågan här